Skærmbillede 2019-01-04 kl. 08.57.00

Hvem er vi

Mikkel Gulstad er uddannet møbelsnedker, og arbejder med alle tænkbare formgivningsopgaver inden for hjemmets, forretningens eller virksomhedens vægge. Fra individuel fremstilling af møbler og inventar til bygningsaptering. Til priser, der er til at betale.

Kvalitetsløsninger

Mikkel Gulstad har til huse i et smukt og mere end 100 år gammelt baghussnedkeri på Østerbro i København. I andelsfællesskab med 3 andre og fælles kærlighed til og respekt for forbilledligt håndværk, ordentlighed, funktionalitet og omsorg.

Snedkeriets koncept

De fleste mennesker anvender en formue på at bo og indrette sig. Som alle andre. Mange vælger masseproducerede standardløsninger og forsøger at se stort på, om tingene harmonerer med boligens mål, sjæl og muligheder. Og flertallet giver køb på deres oprigtige behov og inderste drømme. Næppe af mangel på fantasi, nok mere som udtryk for manglende viden om, hvad der er muligt, hvis man ser bort fra standardmål og masseproduktion.

Det er her, møbelsnedkeren kommer ind i billedet. Mikkel Gulstad er uddannet møbelsnedker, men arbejder med alle tænkbare formgivningsopgaver inden for hjemmets, forretningens eller virksomhedens vægge. Fra individuel fremstilling af møbler og inventar til bygningsaptering. Til priser, der er til at betale.

Med til historien hører, at Mikkel Gulstad har til huse i et smukt og mere end 100 år gammelt baghussnedkeri på Østerbro i København. I andelsfællesskab med 3 andre og fælles kærlighed til og respekt for forbilledligt håndværk, ordentlighed, funktionalitet og omsorg.